Handen & Voeten

Onze handen en voeten hebben veel verzorging nodig. We gebruiken ze de hele dag. Onze pedicure geeft je voeten een grondige en pijnloze behandeling. We werken met een machine met nattechniek, dat je het beste resultaat geeft. Eventuele likdoorns, eeltplekken en verdikte nagels worden ook behandeld. Uiteraard is het te combineren met een massage en lakken van de nagels. ♀♂
Met speciaal in deze categorie; Handen, Voeten, CND Shellac

Manicure Sothys
Manicure Sothys

Handen

Een verzorgende behandeling zodat je nagels en handen er weer netjes uitzien.

Prijs: €36,-

Duur: 0:30 uur

Product advies: Sothys crème mains, Magnetic lak, Magnetic base en top coat

Een verzorgende behandeling zodat je nagels en handen er weer netjes uitzien. Hierna brengen we de CND Shellac nagellak aan. Deze lak is moeilijk te verwijderen, omdat er gel aan toegevoegd is. Wij halen de lak eraf bij de volgende afspraak.

Prijs: €46,-

Duur: 0:45 uur

Product advies: Sothys crème mains, Magnetic lak, Magnetic base en top coat

Een verzorgende manicure behandeling zodat je nagels en handen er weer netjes uitzien. De nagels worden gelakt met het topmerk Magnetic. Deze lak blijft lang zitten door de sublieme top coat. Is het uitgegroeid dan kun je het zelf thuis makkelijk verwijderen.

Prijs: €46,-

Duur: 0:45 uur

Product advies: Sothys crème mains, Magnetic lak, Magnetic base en top coat

De nagels worden gelakt met het topmerk Magnetic. Deze lak blijft lang zitten door de sublieme top coat.
Is het uitgegroeid dan kun je het zelf thuis makkelijk verwijderen.

Prijs: €17,50

Duur: 0:15 uur

Product advies: Sothys crème mains, Magnetic lak, Magnetic base en top coat

Voeten

Bij Pedicure 4 Beauty krijgen de voeten een grondige en pijnloze reiniging. De nagels worden geknipt en gevijld. Eventueel verdunnen we verdikte mycose / schimmel nagels (kalknagels in de volksmond). Tevens worden de eeltplekken en eventuele likdoorns pijnloos verwijderd. Wij werken met een professioneel apparaat met nattechniek, waardoor de behandeling pijnloos is en met het beste resultaat.

Prijs: €46,-

Duur: 0:40 uur

Product advies: Voet crème, Mycose Gel

Bij Pedicure de luxe krijgen de voeten een grondige en pijnloze reiniging met als afsluiter een lekkere voetmassage. De nagels worden geknipt en gevijld. Eventueel verdunnen we verdikte mycose / schimmel nagels (kalknagels in de volksmond). Tevens worden de eeltplekken en eventuele likdoorns pijnloos verwijderd. Wij werken met een professioneel apparaat met nattechniek, waardoor de behandeling pijnloos is en met het beste resultaat.

Prijs: €51,-

Duur: 0:50 uur

Product advies: Voet crème, Mycose Gel

De nagels worden gelakt met het topmerk Magnetic. Deze lak blijft lang zitten door de sublieme top coat. Is het uitgegroeid dan kun je het zelf thuis makkelijk verwijderen.

Prijs: €17,50

Duur: 0:15 uur

Product advies: Voet crème, Magnetic lak, Magnetic base en top coat

Bij Pedicure 4 Beauty & Shellac krijgen de voeten een grondige en pijnloze reiniging. De nagels worden geknipt en gevijld. Eventueel verdunnen we verdikte mycose / schimmel nagels (kalknagels in de volksmond). Tevens worden de eeltplekken en eventuele likdoorns pijnloos verwijderd. Wij werken met een professioneel apparaat met nattechniek, waardoor de behandeling pijnloos is en met het beste resultaat. Hierna brengen we de CND Shellac nagellak aan. Deze lak is moeilijk te verwijderen, omdat er gel aan toegevoegd is. Wij halen de lak eraf bij de volgende afspraak.

Prijs: €66,-

Duur: 01:15 uur

Product advies: Voet crème

Bij Pedicure de Luxe & Shellac krijgen de voeten een grondige en pijnloze reiniging, met als afsluiter een heerlijke voetmassage. De nagels worden geknipt en gevijld. Eventueel verdunnen we verdikte mycose / schimmel nagels (kalknagels in de volksmond). Tevens worden de eeltplekken en eventuele likdoorns pijnloos verwijderd. Wij werken met een professioneel apparaat met nattechniek, waardoor de behandeling pijnloos is en met het beste resultaat. Hierna brengen we de CND Shellac nagellak aan. Deze lak is moeilijk te verwijderen, omdat er gel aan toegevoegd is. Wij halen de lak eraf bij de volgende afspraak.

Prijs: €71,- 

Duur: 01:15 uur 

Product advies: Voet crème

Bij Pedicure 4 Beauty krijgen de voeten een grondige en pijnloze reiniging. De nagels worden geknipt en gevijld. Eventueel verdunnen we verdikte mycose / schimmel nagels (kalknagels in de volksmond). Tevens worden de eeltplekken en eventuele likdoorns pijnloos verwijderd. Wij werken met een professioneel apparaat met nattechniek, waardoor de behandeling pijnloos is en met het beste resultaat. De nagels worden gelakt met het topmerk Magnetic. Deze lak blijft lang zitten door de sublieme top coat. Is het uitgegroeid dan kun je het zelf thuis makkelijk verwijderen.

Prijs: €56,-

Duur: 01:00 uur

Product advies: Voet crème, Magnetic lak, Magnetic base en top coat

Bij Pedicure 4 Beauty krijgen de voeten een grondige en pijnloze reiniging en een voetmassage als afsluiter. De nagels worden geknipt en gevijld. Eventueel verdunnen we verdikte mycose / schimmel nagels (kalknagels in de volksmond). Tevens worden de eeltplekken en eventuele likdoorns pijnloos verwijderd. Wij werken met een professioneel apparaat met nattechniek, waardoor de behandeling pijnloos is en met het beste resultaat. De nagels worden gelakt met het topmerk Magnetic. Deze lak blijft lang zitten door de sublieme top coat. Is het uitgegroeid dan kun je het zelf thuis makkelijk verwijderen.

Prijs: €61,-

Duur: 01:10 uur

Product advies: Voet crème, Magnetic lak, Magnetic base en top coat

CND Shellac

Prijs: €38,-

Duur: 0:45 uur

Prijs: €14,50

Duur: 0:15 uur

Onze producten bij je thuis

Webshop

Alle producten van Sothys zijn online verkrijgbaar via onze Webshop.

Sothys

Zijn er vragen over producten of wil je weten welke producten het beste bij je passen, laat het ons gerust weten. Je bent altijd welkom in de salon of neem contact op met ons.
Logo's partners, Sothys Anbos, Proefdiervrij

Openingstijden

Amsterdam-Centrum
Maandag: 12.00 – 20.00
Dinsdag: 09.30 – 17.30
Woensdag: 12.00 – 20.00
Donderdag: 09.30 – 20.00
Vrijdag: 09.30 – 17.30
Zaterdag: 09.30 – 17.30
Zondag: Gesloten

Landsmeer
Maandag: 10.00 – 18.30
Dinsdag: 10.00 – 18.30