Harsen

De kunst van het harsen zit hem in de expertise én in de kwaliteit hars. Sinds 2007 zijn we gespecialiseerd in harsen en met name de Brazilian wax bij vrouwen en mannen. We gebruiken diverse soorten top hars. Per huidtype bekijken we welke soort hars bij je huid past. Tevens is huidverbetering onze expertise, wij zijn schoonheidsspecialistes. Zijn er ingegroeide haartjes, dan verwijderen we deze professioneel, pijnloos en hygiënisch. En uiteraard adviseren we graag hoe dit te voorkomen. Harsen werkt huid verbeterend en de haartjes blijven veel langer weg. Ook worden ze zachter en dunner. Dus stop met scheren en trimmen en maak een afspraak bij ons. Je bent in ervaren en vertrouwde handen. ♀♂

Harsen S4B
Harsen S4B

Het harsen van bovenlip, oren of kin wordt gedaan met een top brand wax. We hebben verschillende soorten warme spatel hars. De hars die bij je huid past, gebruiken we. Na het harsen verzorgen we de huid met een verzachtend passend product.

Prijs: €16,-

Duur: 0:10 uur

Het harsen van bovenlip en kin of bakkebaarden wordt gedaan met een top brand wax. We hebben verschillende soorten mild warme spatel hars. De hars die bij je huid past, gebruiken we. Na het harsen verzorgen we de huid met een verzachtend passend product.

Prijs: €28,-

Duur: 0:15 uur

Het harsen van bakkebaarden en wangen wordt gedaan met een top brand wax. We hebben verschillende soorten mild warme spatelhars. De hars die bij je huid past, gebruiken we. Na het harsen verzorgen we de huid met een verzachtend passend product.

Prijs: €42,-

Duur: 0:30 uur

Het harsen van de oksels wordt gedaan met een top brand wax, die we met een spatel opbrengen. We hebben verschillende soorten mild warme hars. De hars die bij je huid past, gebruiken we. Eventueel worden ingegroeide haartjes weggehaald, indien wenselijk. Na het harsen verzorgen we de huid met een verzachtend product.

Prijs: €19,-

Duur: 0:15 uur

Het harsen van de bikinilijn wordt gedaan met een top brand wax, die we met een spatel opbrengen. We hebben verschillende soorten warme hars. De hars die bij je huid past, gebruiken we. Eventueel worden ingegroeide haartjes weggehaald, indien wenselijk. Na het harsen verzorgen we de huid met een verzachtend product.

Prijs: €22,50

Duur: 0:15 uur

Het harsen van de oksels en bikinilijn (outside panty) wordt gedaan met een top brand wax, die we met een spatel opbrengen. We hebben verschillende soorten warme hars. De hars die bij je huid past, gebruiken we. Eventueel worden ingegroeide haartjes weggehaald, indien wenselijk. Na het harsen verzorgen we de huid met een verzachtend product.

Prijs: €37,50

Duur: 0:15 uur

Het harsen van de rug en schouders wordt gedaan met een top brand wax. Het is een mild warme hars op basis van olijfolie. Eventueel worden ingegroeide haartjes weggehaald, indien wenselijk. Na het harsen verzorgen we het gebied met een verzachtend product naar keuze.

Prijs: €37,50

Duur: 0:15 uur

Het harsen van een halve rug wordt gedaan met een top brand wax. Het is een mild warme hars op basis van olijfolie. Eventueel worden ingegroeide haartjes weggehaald, indien wenselijk. Na het harsen verzorgen we het gebied met een verzachtend product naar keuze.

Prijs: €22,-

Duur: 0:15 uur

Het harsen van de rug en schouders wordt gedaan met een top brand wax. Het is een mild warme hars op basis van olijfolie. Eventueel worden ingegroeide haartjes weggehaald, indien wenselijk. Na het harsen verzorgen we het gebied met een verzachtend product naar keuze.

Prijs: €42,50

Duur: 0:15 uur

Het harsen van de onderarmen en elleboog wordt gedaan met een top brand wax. Het is een mild warme hars op basis van olijfolie. Na het harsen verzorgen we het gebied met een verzachtend product naar keuze.

Prijs: €28,-

Duur: 0:15 uur

Het harsen van de armen wordt gedaan met een top brand wax. Het is een mild warme hars op basis van olijfolie. Na het harsen verzorgen we het gebied met een verzachtend product naar keuze.

Prijs: €36,-

Duur: 0:30 uur

Het harsen van de bovenbenen en de knieën wordt gedaan met een top brand wax. Het is een mild warme hars op basis van olijfolie. Na het harsen verzorgen we het gebied met een verzachtend product naar keuze.

Prijs: €34,-

Duur: 0:30 uur

Het harsen van de onderbenen en de knieën wordt gedaan met een top brand wax. Het is een mild warme hars op basis van olijfolie. Na het harsen verzorgen we het gebied met een verzachtend product naar keuze.

Prijs: €33,-

Duur: 0:15 uur

Het harsen van  ¾ benen wordt gedaan met een top brand wax. Het is een mild warme hars op basis van olijfolie. Na het harsen verzorgen we het gebied met een verzachtend product naar keuze.

Prijs: €46,-

Duur: 0:30 uur

Het harsen van de hele benen wordt gedaan met een top brand wax. Het is een mild warme hars op basis van olijfolie. Na het harsen verzorgen we het gebied met een verzachtend product naar keuze.

Prijs: €52,-

Duur: 0:45 uur

Het harsen van de hele benen en bikinilijn (outside panty) wordt gedaan met een top brand wax. Het is een mild warme hars op basis van olijfolie voor de benen. Voor de bikinilijn gebruiken we een mild warme spatel hars, passend bij de huid. Na het harsen geven we je een verzorgend en verzachtend product.

Prijs: €66,90

Duur: 0:45  uur

Het harsen van de hele benen in combinatie met een brazilian of hollywood, wordt gedaan met een top brand wax. Het is een mild warme hars op basis van olijfolie voor de benen. Voor de brazilian (zonder bilnaad) of hollywood (met bilnaad) gebruiken we een mild warme spatel hars passend voor de huid. Na het harsen geven we je een verzorgend en verzachtend product.

Prijs: €92,50

Duur: 1:00 uur

De brazilian wax wordt gedaan met een top brand wax. Sinds 2007 zijn wij gespecialiseerd in de Brazilian wax. Onze diverse soorten mild warme spatel hars, zijn geheel passend voor jouw huidsoort. Na het harsen geven we je een verzorgend en verzachtend product. Bij deze brazilian wax wordt de bilnaad niet geharst. Wil je dat wel, dan kun je de Hollywood wax (inlc. bilnaad) – vrouwen boeken.

Prijs: €44,50

Duur: 0:30 uur

De hollywood wax wordt gedaan met een top brand wax. Sinds 2007 zijn wij gespecialiseerd in de Brazilian wax. Onze diverse soorten mild warme spatel hars, zijn geheel passend bij jouw huidsoort. Na het harsen geven we je een verzorgend en verzachtend product. Bij deze hollywood wax wordt tevens de bilnaad geharst. Wil je dat niet, dan kun je de brazilian wax – vrouwen boeken.

Prijs: €45,95

Duur: 0:40 uur

De brazilian wax wordt gedaan met een top brand wax. Sinds 2007 zijn wij gespecialiseerd in de Brazilian wax. Onze diverse soorten mild warme spatel hars, zijn geheel passend bij jouw huidsoort. Na het harsen geven we je een verzorgend en verzachtend product. Bij deze brazilian wax wordt de bilnaad niet geharst. Wil je dat wel, dan kun je de Hollywood wax – mannen (incl. bilnaad) boeken.

Prijs: €50,50

Duur: 0:45 uur

De hollywood wax wordt gedaan met een top brand wax. Sinds 2007 zijn wij gespecialiseerd in de Hollywood wax. Onze diverse soorten mild warme spatel hars, zijn geheel passend bij jouw huidsoort. Na het harsen geven we je een verzorgend en verzachtend product. Bij deze hollywood wax wordt tevens de bilnaad geharst. Wil je dat niet, dan kun je de Brazilian wax – mannen boeken.

Prijs: €53,95

Duur: 1:00 uur

De billen worden gedaan met een top brand wax. Onze diverse soorten spatel hars zijn mild warm. Na het harsen geven we je een verzorgend en verzachtend product.

Prijs: €21,50

Duur: 0:15 uur

Prijs: €14,95

Duur: 0:10 uur

Het harsen van borst en buik wordt gedaan met een top brand wax. Het is een mild warme hars op basis van olijfolie. Eventueel worden ingegroeide haartjes weggehaald, indien wenselijk. Na het harsen verzorgen we het gebied met een verzachtend product naar keuze.

Prijs: €38,50

Duur: 0:30 uur

Het harsen van een halve borst en buik wordt gedaan met een top brand wax. Het is een mild warme hars op basis van olijfolie. Eventueel worden ingegroeide haartjes weggehaald, indien wenselijk. Na het harsen verzorgen we het gebied met een verzachtend product naar keuze.

Prijs: €22,-

Duur: 0:15 uur

De handen worden geharst met een top brand wax. Onze diverse soorten spatel hars zijn mild warm. Na het harsen geven we je een verzorgend en verzachtend product.

Prijs: €8,-

Duur: 0:10 uur

De voeten worden geharst met een top brand wax. Onze diverse soorten spatel hars zijn mild warm. Na het harsen geven we je een verzorgend en verzachtend product.

Prijs: €5,-

Duur: 0:15  uur

Die harde hardnekkige snelgroeiende haartjes op de kin?. Daar is deze methode heel fijn voor. Zijn ze grijs, zwart of blond, geen probleem. Met deze definitieve haarverwijdering is geduld wel van belang. Soms namelijk is de haar niet in de groeifase en mist de geleiding die nodig is voor vernietiging. Per haar wordt een naaldje pijnloos ingebracht en vervolgens wordt door een kort warmtestroompje het haarzakje vernietigd en zal er geen haar meer groeien.

Prijs: €40,-

Duur: 0:15  uur

Onze producten bij je thuis

Webshop

Alle producten van Sothys zijn online verkrijgbaar via onze Webshop.

Sothys

Zijn er vragen over producten of wil je weten welke producten het beste bij je passen, laat het ons gerust weten. Je bent altijd welkom in de salon of neem contact op met ons.
Logo's partners, Sothys Anbos, Proefdiervrij

Openingstijden

Amsterdam-Centrum
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 11:00 – 18:15
Woensdag: 11:00 – 18:15
Donderdag: 11:00 – 18:15
Vrijdag: 11:00 – 18:15
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: Gesloten