Over ons

Space 4 Beauty is sinds 2007 “the place to be” voor man, vrouw, jong en oud. Onze salons zijn gevestigd in Amsterdam-Centrum en Landsmeer. Wij streven altijd naar een optimaal resultaat in een ontspannen en sfeervolle setting. Kwaliteit en professionaliteit zijn gewaarborgd door lidmaatschap van de ANBOS. Tevens werken wij met het zeer gerenommeerde en kwalitatief hoogstaande product Sothys Paris. Onze klanten staan op de eerste plaats. Door een enorme drive in ons team en veel ervaring, maken wij je een blije klant.

Ons team

Jeanette

Mijn droom als kind was om schoonheidsspecialist te worden en dan wel in mijn eigen salon. Op mijn veertigste is het zover. De droom is in 2007 werkelijkheid geworden en Space 4 Beauty werd opgericht. Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste en pedicure werken mijn collega’s en ik er hard aan om Space 4 Beauty één van de beste beautysalons van Amsterdam en Landsmeer te laten zijn. Naast mijn werk, ben ik ook drukdoende met de opleiding als Medisch Schoonheidsspecialiste voor Dermatologie. Mijn filosofie is dat alles draait om de klanten, je dienstbaar bent van aard en puur zijn. Met mijn zeer ervaren collega’s vormen we een heel goed en professioneel team. De salon kent veel klanten, die graag terugkomen omdat ze merken dat ze zeer vakkundig geholpen worden. En dan doe je het goed!
Jeanette team S4B
Alexandra team S4B

Alexandra

Sinds 2016 werk ik bij Space 4 Beauty. Mijn specialisatie en interesse is heel breed, de gezichts- en lichaamsbehandelingen, visagie en vooral Permanente Make-up (PMU). Ik ben precies en geduldig en dat is voor dit mooie vak natuurlijk een vereiste. Al vanaf mijn jeugd verdiep ik mij in mode en make-up. Het was toen mijn wens om ooit de opleiding voor de uiterlijke verzorging te volgen en dat gebeurde. Het idee van schoonheid gekoppeld aan verzorging spreekt mij erg aan. Zo heb ik van mijn hobby mijn beroep weten te maken. En dat is iets waar ik bijzonder trots op ben.

Amanda

From 2017 I have been working as a beauty therapist. In Brazil I did start
this beautifull profession. When I finished my Master course in Aesthetic
Biomedicine I have been gaining experience and worked with different
cultures and techniques. I did improve myself to bring the best treatment
option for the care and beauty of all skintypes. Since two years I am living
with my family in Holland and started working in the salon Space 4 Beauty.

I have in my portfolio facial and body treatments. My profession is part of
me as a person and I feel happy for waking up every day knowing that I will
make someone more satisfied, relaxed and even more beautiful.

Onze producten bij je thuis

Webshop

Alle producten van Sothys zijn online verkrijgbaar via onze Webshop.

Sothys

Zijn er vragen over producten of wil je weten welke producten het beste bij je passen, laat het ons gerust weten. Je bent altijd welkom in de salon of neem contact op met ons.
Logo's partners, Sothys Anbos, Proefdiervrij

Openingstijden

Amsterdam-Centrum
Maandag: 12.00 – 20.00
Dinsdag: 09.30 – 17.30
Woensdag: 12.00 – 20.00
Donderdag: 09.30 – 20.00
Vrijdag: 09.30 – 17.30
Zaterdag: 09.30 – 17.30
Zondag: Gesloten

Landsmeer
Maandag: 10.00 – 18.30
Dinsdag: 10.00 – 18.30