Over ons

“they don’t satisfy customers, but they delight them”

Space 4 Beauty is “the place to be” voor jong en oud, voor advies en verzorging. Je wordt verwelkomt in een oase van hoogstaande kwaliteit in gemoedelijke, luxe setting. De ANBOS gecertificeerde schoonheidssalon is gevestigd in ’t hartje van Amsterdam. Het is opgericht in 2007 door Jeanette met de bedoeling zoveel mogelijk specialisaties te bieden. Dienstbaar, puur en professioneel zijn kernwoorden die passen bij S4B.

Salon Amsterdam
Salon Amsterdam

Ze laten je huid stralen maar jou ook! Vooral op het gebied van coaching voor huidverbetering, huidverjonging en huidverwennerij en the Best Wax ever.

Laat je huid analyseren en laat je coachen voor een optimaal resultaat.

En ontspanning? Die leveren zij in optimale doses, omdat je huid niet de enige is die mag chillen. Met trots wordt er gewerkt met het cosmeceutische huidverbeteringsmerk Sothys Paris. Altijd is er het streven naar een ontspannen en gezellige sfeer.

Ontdek de Webshop hier op de site voor alle Sothys wellness gifts, huidverzorgingsproducten, cadeaubonnen, make-up etc. Advies nodig, bel of stuur het Contactformulier.
Mocht iets ontbreken in de Webshop laat het weten, want in de skinstore in Amsterdam is alles voorradig. Tref je elders een Sothys product goedkoper aan? Uiteraard zal dan de lagere prijs voor jou gehanteerd worden.

Gebruik de Online Agenda, zodat je thuis het perfecte moment kunt kiezen. Is het volgeboekt dan is er via de wachtlijst vast wel een geschikt moment dat vrijkomt.

Tot snel op de Eerste Bloemdwarsstraat 15 in Amsterdam.

Jeanette team S4B

Onze producten bij je thuis

Webshop

Alle producten van Sothys zijn online verkrijgbaar via onze Webshop.

Sothys

Zijn er vragen over producten of wil je weten welke producten het beste bij je passen, laat het ons gerust weten. Je bent altijd welkom in de salon of neem contact op met ons.
Logo's partners, Sothys Anbos, Proefdiervrij

Openingstijden

Amsterdam-Centrum
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 11:00 – 18:15
Woensdag: 11:00 – 18:15
Donderdag: 11:00 – 18:15
Vrijdag: 11:00 – 18:15
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: Gesloten