Over ons

Space 4 Beauty is sinds 2007 “the place to be” voor man, vrouw, jong en oud. Onze salons zijn gevestigd in Amsterdam-Centrum en Landsmeer. Wij streven altijd naar een optimaal resultaat in een ontspannen en sfeervolle setting. Kwaliteit en professionaliteit zijn gewaarborgd door lidmaatschap van de ANBOS. Tevens werken wij met het zeer gerenommeerde en kwalitatief hoogstaande product Sothys Paris. Onze klanten staan op de eerste plaats. Door een enorme drive in ons team en veel ervaring, maken wij je een blije klant.

Salon Amsterdam
Salon Amsterdam

Team Space 4 Beauty

Space 4 Beauty is in 2007 opgericht door Jeanette en samen met diverse gediplomeerde schoonheidsspecialistes en pedicures werken we er hard aan één van de beste Beautysalons van Amsterdam en Landsmeer te zijn. Het leuke is dat we meerdere specialisaties in huis hebben. Onze filosofie is dat alles draait om jou als klant. Dienstbaarheid, puurheid en professionaliteit zijn de kernwoorden die bij ons team passen. De salon kent veel klanten van jong tot oud, die graag terugkomen omdat ze merken dat ze vakkundig geholpen worden in een gemoedelijke sfeer. Sinds een aantal jaren is de Webshop voor alle huidverzorgingsproducten online en zo ook de Online Agenda. Uiteraard als er vragen en/of onduidelijkheden zijn, bel gerust, we staan we voor je klaar. De behandelingen Acne en Elektrisch Ontharen kun je, bij een aanvullende verzekering, vergoed krijgen. Deze vergoeding vraag je zelf aan bij je verzekering met behulp van onze factuur. Van harte welkom en graag tot binnenkort.

Jeanette team S4B

Onze producten bij je thuis

Webshop

Alle producten van Sothys zijn online verkrijgbaar via onze Webshop.

Sothys

Zijn er vragen over producten of wil je weten welke producten het beste bij je passen, laat het ons gerust weten. Je bent altijd welkom in de salon of neem contact op met ons.
Logo's partners, Sothys Anbos, Proefdiervrij

Openingstijden

Amsterdam-Centrum
Maandag: 12.00 – 20.00
Dinsdag: 09.30 – 17.30
Woensdag: 12.00 – 20.00
Donderdag: 09.30 – 20.00
Vrijdag: 09.30 – 17.30
Zaterdag: 09.30 – 17.30
Zondag: Gesloten

Landsmeer
Maandag: 10.00 – 18.30
Dinsdag: 10.00 – 18.30