Voeten

Onze voeten hebben veel verzorging nodig. We gebruiken ze de hele dag. Onze pedicure geeft je voeten een grondige en pijnloze behandeling. We werken met een machine met nattechniek, dat je het beste resultaat geeft. Eventuele likdoorns, eeltplekken en verdikte nagels worden ook behandeld.  ♀♂

Voeten

Bij Pedicure 4 Beauty krijgen de voeten een grondige en pijnloze reiniging. De nagels worden geknipt en gevijld. Eventueel verdunnen we verdikte mycose / schimmel nagels (kalknagels in de volksmond). Tevens worden de eeltplekken en eventuele likdoorns pijnloos verwijderd. Wij werken met een professioneel apparaat met nattechniek, waardoor de behandeling pijnloos is en met het beste resultaat.

Prijs: €47,50

Duur: 0:40 uur

Product advies: Voet scrub, Mycose Gel

Bij Pedicure de luxe krijgen de voeten een grondige en pijnloze reiniging met als afsluiter een lekkere voetmassage. De nagels worden geknipt en gevijld. Eventueel verdunnen we verdikte mycose / schimmel nagels (kalknagels in de volksmond). Tevens worden de eeltplekken en eventuele likdoorns pijnloos verwijderd. Wij werken met een professioneel apparaat met nattechniek, waardoor de behandeling pijnloos is en met het beste resultaat.

Prijs: €52,50

Duur: 0:50 uur

Product advies: Voet scrub, Mycose Gel

Onze producten bij je thuis

Webshop

Alle producten van Sothys zijn online verkrijgbaar via onze Webshop.

Sothys

Zijn er vragen over producten of wil je weten welke producten het beste bij je passen, laat het ons gerust weten. Je bent altijd welkom in de salon of neem contact op met ons.
Logo's partners, Sothys Anbos, Proefdiervrij

Openingstijden

Amsterdam-Centrum
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 11:00 – 18:15
Woensdag: 11:00 – 18:15
Donderdag: 11:00 – 18:15
Vrijdag: 11:00 – 18:15
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: Gesloten